Mustáros sült csirke felsőcomb krumplival, patisszonnal, brokkolival
2013-07-08- Típus: Mustáros húsok
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 45 perc
- Elkészítés: 60 perc
És megint csirke! Én egyáltalán nem bánom.
Ezeket szerezd be:
- 2 db csirke felsőcomb
- 4 db nagyobb újkrumpli
- 1/2 kicsi patisszon
- 2 db brokkoli rózsa
- 1 db tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- olívaolaj
- mustár
- só, őrölt fekete bors
- őrölt pirospaprika
- 1 fürt koktélparadicsom
1. lépés
A csirkecombokat bekenem mustárral, sózom, borsozom, megszórom paprikával, hűtőbe teszem 2 órára. A krumplikat megkapirgálom, felvágom, s sós vízben a brokkolival előfőzöm. A patisszont szeletelem, megpucolom, sózom, borsozom, bepanírozom, s egy serpenyőben olajban kirántom. Kiveszem, félreteszem.
2. lépés
A serpenyőbe berakom a csirkecombokat és a krumplit, megsütöm. Amikor már majdnem kész visszarakok egy szelet patisszont, s egy brokkolit, hogy azok is átmelegedjenek.
Tálalok, a tányérra teszek egy combot, egy szelet patisszont, egy brokkoli rózsát, a krumplik felét, s díszítésként teszek rá koktélparadicsomot.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
4 742 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
1,037 kcal -
Zsír
27.7g -
Szénhidrát
134.8g -
Fehérje
65.8g