Káposztasaláta recept
2013-04-08- Típus: Káposztasaláta receptek
- Nemzetiség: Amerikai
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4-6
- Előkészítés: 30 perc
- Főzési/Sütési idő: 0 perc
- Elkészítés: 30 perc
Finom kiegészítés bármilyen grill húshoz, rántott húshoz, de szendvicset is tölthetünk vele.
Ezeket szerezd be:
- 500 g vegyes reszelt káposzta
- 200 g sárgarépa
- 1 hámozott alma
- 1 csokor újhagyma
- 1 teáskanál só
- 2 evőkanál méz
- 2 teáskanál mustár
- 100 ml majonéz
- 100 ml tejföl
- 2 evőkanál fehérborecet
- őrölt bors
- pár csepp citromlé
1. lépés
A saláta elkészítése nem nagy dolog. A káposztát, a répát, az almát és az újhagymát lereszeljük, majd mindet egy tálban összeforgatjuk. Sóval megszórjuk.
2. lépés
A többi hozzávalót kikeverjük egy tálban, majd a salátához öntjük és azt is jól összekeverjük. Tálalás előtt nem árt behűteni!
Értékelések
(4.5 / 5)
2 személy értékelt
5 115 megtekintés
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
220 kcal -
Zsír
10.2g -
Szénhidrát
32.5g -
Fehérje
3.1g