Gyümölcsös krémdesszert
2013-01-08- Típus: Gyümölcsös desszert, Poharas desszert
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4-6
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 0 perc
- Elkészítés: 10 perc
A következő desszert recept nagyon könnyen elkészíthető, még csak sütni sem kell, simán poharakba adagoljuk, vagy egy nagy mutatós jénaiba.
Ezeket szerezd be:
- 200 g babapiskóta
- 1/2 kg fagyasztott gyümölcs vagy befőtt (málna, eper, barack, körte, ananász stb.)
- 800 g mascarpone
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 1 tk vanília kivonat
1. lépés
A mascarponét összekeverjük a pudingporral, a cukorral és a vaníliával. A poharak vagy jénai aljára rétegezzük a babapiskótát, utána kenjünk rá a mascarponés krémből és rétegezzük a gyümölccsel, amíg el nem fogy. Tálalás előtt tegyük hűtőbe legalább 2 órára.
Tipp: Szórhatunk közé magvakat, diót, mogyorót, de zabpehellyel is finom!
Értékelések
(3.5 / 5)
2 személy értékelt
3 708 megtekintés