Gyümölcsös krémdesszert

2013-01-08
  • Hány főre: 4-6
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 10 perc

A következő desszert recept nagyon könnyen elkészíthető, még csak sütni sem kell, simán poharakba adagoljuk, vagy egy nagy mutatós jénaiba.

Ezeket szerezd be:

  • 200 g babapiskóta
  • 1/2 kg fagyasztott gyümölcs vagy befőtt (málna, eper, barack, körte, ananász stb.)
  • 800 g mascarpone
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 1 tk vanília kivonat

1. lépés

A mascarponét összekeverjük a pudingporral, a cukorral és a vaníliával. A poharak vagy jénai aljára rétegezzük a babapiskótát, utána kenjünk rá a mascarponés krémből és rétegezzük a gyümölccsel, amíg el nem fogy. Tálalás előtt tegyük hűtőbe legalább 2 órára.

 

Tipp: Szórhatunk közé magvakat, diót, mogyorót, de zabpehellyel is finom!

 

Egyik hobbim a főzés, szeretek új dolgokat kitalálni és kísérletezni a finomságokkal.

Értékelések

(3.5 / 5)

3.5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

3 708 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Toblerone krém

  • Sárgabarackos kuszkuszdesszert

  • Görögdinnye eperlikőrrel és vaníliafagylalttal

  • Vendégváró csokis pohárkrém

  • Eperhab recept