Csirkecomb gombás raguval
2014-03-10- Típus: Gombás hús receptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 30 perc
- Elkészítés: 45 perc
Finom csirkecomb gombás raguval, most sült krumplival. Mennyei finom lett!
Ezeket szerezd be:
- 2 db csirkecomb (felső)
- 1 db kisebb vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db nagyobb csiperkegomba
- 3 db közepes krumpli
- só (ízlés szerint)
- őrölt fekete bors (ízlés szerint)
- őrölt pirospaprika (ízlés szerint)
- olívaolaj
1. lépés
A hagymákat aprítom, a gombát darabolom,a krumplit, paradicsomot, uborkát szeletelem. A krumplit félig megfőzöm.
2. lépés
Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymákat, rárakom a combokat, mindkét oldalán megsütöm.
3. lépés
Hozzáadom a krumplit, majd a gombát, fűszerezem, együtt párolom, sütöm.
4. lépés
Tálalok. A tányérra rakok egy combot, köré a krumplit, ragut. Extraként tehetünk mellé paradicsomot, ecetes uborkát és korianderlevelet.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
3 625 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
361 kcal -
Zsír
10,1 g -
Koleszterin
40 mg -
Szénhidrát
50,4 g -
Cukor
3,8 g -
Fehérje
18,9 g