Almás bundában sült csirkecsíkok
2014-01-17- Típus: Bundás húsok
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 15 perc
- Elkészítés: 30 perc
Kíváncsi voltam, hogy az alma és a csirke milyen ízt kap együtt, ezért elkészítettem.
Ezeket szerezd be:
- 50 deka csirkemell
- 1 db nagy alma
- 1 egész tojás
- só, bors
- liszt
- kevés tej
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
1. Lépés
A csirkemellet vékony csíkokra vágom. Sózom, borsozom, lisztbe forgatom. A tojásba belereszelem az almát, teszek hozzá egy-két kanál tejet.
2. Lépés
A lisztes csirkecsíkokat beleforgatom az almás tojásba és a morzsába, majd forró olajba kisütöm.
Tojásos rizzsel és burgonyával tálalom.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
3 286 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
327 kcal -
Zsír
6.5g -
Szénhidrát
21.9g -
Fehérje
44.3g -
Koleszterin
149mg -
Cukor
7.2g