Választott hozzávaló: Zeller
Karfiolleves tejföllel és fehérborral
Az egyszerű karfiolleves után most itt egy gazdag változat.
TovábbTejfölös babgulyás sült sertésoldalassal
Szeretem a gulyás minden fajtáját, bár bográcsban főzve az igazi, azért így is ehető volt ez a babgulyás.
TovábbVörösboros gulyásleves chilivel és nokedlivel
Egy gazdag leves, igazi Hungaricum: Echte ungarische Gulaschsuppe. A fazékba teszek kevés olajat, ezen megpirítom a szalonnát, majd az apróra ...
TovábbEgyszerű karfiolleves
Ez egy nagyon gyors (a munka szempontjából), nagyon puritán leves. Nincs berántva, nincs benne tej, vagy tejföl, nokedli.
TovábbFehérboros tavaszi zöldségleves sajttal
Hogy ne unjam meg a Tavaszi zöldséglevest, ezúttal kockára vágott sült sonkát és reszelt sajtot szórtam rá.
TovábbMarhahúsleves zöldségesen cérnametélttel
Apám sok borsot és paprikát szórt a levesre, én így szeretem.
TovábbBaconös-fokhagymás penne
A zöld színt a mángold, az újhagyma zöldje, a zeller és a petrezselyem adja, a fehéret a mozzarella, a pirosat ...
TovábbTejfölös cukkinikrémleves mogyoróval
A cukkinit nem tudom megunni. Finom tejfölös krémleves pikáns mogyoróval.
TovábbSonkával töltött paprika paradicsomszószban
Töltött paprika kicsit másképp. Finom sonkával töltöttem meg, a végeredmény látható.
TovábbŐrségi májgombócleves gyorsan
Ma volt végre egy rövid idő, hogy be tudtam jutni a konyhába. No nem valami komolyabbat főzni, csak egy gyors ...
TovábbAndalúz gazpacho
Kánikulában kiváló étel, nem kell a meleg konyhában órákat eltölteni, jól behűtve hűsítő, s nem utolsó sorban egy vitaminbomba.
TovábbKolbászos gyuvecs
A gyuvecs a mi lecsónk balkáni rokona. Általában sertéshússzelettel, vagy pörkölttel sütik, de van, hogy halat tesznek bele.
Tovább