Választott hozzávaló: Zeller

Karfiolleves tejföllel és fehérborral

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Az egyszerű karfiolleves után most itt egy gazdag változat.

Tovább

Tejfölös babgulyás sült sertésoldalassal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Szeretem a gulyás minden fajtáját, bár bográcsban főzve az igazi, azért így is ehető volt ez a babgulyás.

Tovább

Vörösboros gulyásleves chilivel és nokedlivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy gazdag leves, igazi Hungaricum: Echte ungarische Gulaschsuppe. A fazékba teszek kevés olajat, ezen megpirítom a szalonnát, majd az apróra ...

Tovább

Egyszerű karfiolleves

Fogás:
Értékelés: (4.5 / 5)

Ez egy nagyon gyors (a munka szempontjából), nagyon puritán leves. Nincs berántva, nincs benne tej, vagy tejföl, nokedli.

Tovább

Fehérboros tavaszi zöldségleves sajttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Hogy ne unjam meg a Tavaszi zöldséglevest, ezúttal kockára vágott sült sonkát és reszelt sajtot szórtam rá.

Tovább

Marhahúsleves zöldségesen cérnametélttel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Apám sok borsot és paprikát szórt a levesre, én így szeretem.

Tovább

Baconös-fokhagymás penne

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A zöld színt a mángold, az újhagyma zöldje, a zeller és a petrezselyem adja, a fehéret a mozzarella, a pirosat ...

Tovább

Tejfölös cukkinikrémleves mogyoróval

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A cukkinit nem tudom megunni. Finom tejfölös krémleves pikáns mogyoróval.

Tovább

Sonkával töltött paprika paradicsomszószban

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Töltött paprika kicsit másképp. Finom sonkával töltöttem meg, a végeredmény látható.

Tovább

Őrségi májgombócleves gyorsan

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ma volt végre egy rövid idő, hogy be tudtam jutni a konyhába. No nem valami komolyabbat főzni, csak egy gyors ...

Tovább

Andalúz gazpacho

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Kánikulában kiváló étel, nem kell a meleg konyhában órákat eltölteni, jól behűtve hűsítő, s nem utolsó sorban egy vitaminbomba.

Tovább

Kolbászos gyuvecs

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A gyuvecs a mi lecsónk balkáni rokona. Általában sertéshússzelettel, vagy pörkölttel sütik, de van, hogy halat tesznek bele.

Tovább