Választott hozzávaló: Snidling

Töltött krumpli, paradicsom és paprika brokkolival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ezzel az étellel a sokrétűséget és sokszínűséget kívántam bemutatni. Vajas, sajtos, petrezselymes, snidlinges krémmel töltött krumpli, tejföllel töltött paradicsom, s ...

Tovább

Chilis-medvehagymás vajkrémmel töltött paprika

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A medvehagyma szezonja van, egy gyors és finom étel, akár előételnek, akár vacsorára egy könnyű főételnek.

Tovább

Fehérboros-tejfölös krumplileves zöldségesen lecsókolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy finom levesre vágytam, amiben van egy kis extra. Nos, úgy érzem, sikerült egy kedvemre valót főzni.

Tovább

Csőben sült tejfölös-sajtos-baconös karfiol

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Erre a finomságra már nagyon vágytam, most végre elkészítettem.

Tovább

Pezsgős spárga-újhagyma krémleves cipóban

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bár még aranyárban mérik a spárgát, nem tudtam ellenállni. Már nagyon várom a tavaszt. Bár itt - Budán - nem ...

Tovább

Kacsamájpástétommal töltött paprika és paradicsom reszelt sajttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Nagyon ízlett a napokban sütött töltött kaliforniai paprika, ezért most újra elkészítettem, de most másképpen.

Tovább

Túróval töltött kaliforniai paprika zöldségekkel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A hipermarketben olcsón tudtam vásárolni kaliforniai paprikát. Vettem 4 nagyjából egyforma darabot. Ezt fogom most elkészíteni.

Tovább

Saláta parmezánkosárban fűszeres túróval

Fogás: , Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Egy főzőtanfolyamon találkoztam először ezzel az egyszerű előétellel. A sajtot lereszeljük, 60 grammos adagokban, vékonyan beleszórjuk egy kb 20 cm-es ...

Tovább

Kovászos uborkás rántott karaj

Értékelés: (3.7 / 5)

Az első alkalommal készítettem, nagy sikere volt. Egyszerű, de mégis ötletes.

Tovább

Snidlinges krémsajtos töltött borda „Hercegnő” burgonyával

Értékelés: (4.3 / 5)

Gyorsan elkészíthető, finom és mutatós fogás akár ünnepi asztalra is.

Tovább

Kéksajttal töltött tojások

Értékelés: (5 / 5)

Készüljünk a Húsvétra a következő finom vendégváró falatkával.

Tovább

Fehérboros francia hagymaleves, brandyvel és sajtos croissanttal

Fogás: , Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

A hagymaleves (Soupe a L’Oignon) a franciák nagy kedvence, világszerte híressé vált. Elkészítése egyszerű, olcsó, mégis fenséges. A hagyma édeskés ...

Tovább