Választott hozzávaló: Snidling
Töltött krumpli, paradicsom és paprika brokkolival
Ezzel az étellel a sokrétűséget és sokszínűséget kívántam bemutatni. Vajas, sajtos, petrezselymes, snidlinges krémmel töltött krumpli, tejföllel töltött paradicsom, s ...
TovábbChilis-medvehagymás vajkrémmel töltött paprika
A medvehagyma szezonja van, egy gyors és finom étel, akár előételnek, akár vacsorára egy könnyű főételnek.
TovábbFehérboros-tejfölös krumplileves zöldségesen lecsókolbásszal
Egy finom levesre vágytam, amiben van egy kis extra. Nos, úgy érzem, sikerült egy kedvemre valót főzni.
TovábbCsőben sült tejfölös-sajtos-baconös karfiol
Erre a finomságra már nagyon vágytam, most végre elkészítettem.
TovábbPezsgős spárga-újhagyma krémleves cipóban
Bár még aranyárban mérik a spárgát, nem tudtam ellenállni. Már nagyon várom a tavaszt. Bár itt - Budán - nem ...
TovábbKacsamájpástétommal töltött paprika és paradicsom reszelt sajttal
Nagyon ízlett a napokban sütött töltött kaliforniai paprika, ezért most újra elkészítettem, de most másképpen.
TovábbTúróval töltött kaliforniai paprika zöldségekkel
A hipermarketben olcsón tudtam vásárolni kaliforniai paprikát. Vettem 4 nagyjából egyforma darabot. Ezt fogom most elkészíteni.
TovábbSaláta parmezánkosárban fűszeres túróval
Egy főzőtanfolyamon találkoztam először ezzel az egyszerű előétellel. A sajtot lereszeljük, 60 grammos adagokban, vékonyan beleszórjuk egy kb 20 cm-es ...
TovábbKovászos uborkás rántott karaj
Az első alkalommal készítettem, nagy sikere volt. Egyszerű, de mégis ötletes.
TovábbSnidlinges krémsajtos töltött borda „Hercegnő” burgonyával
Gyorsan elkészíthető, finom és mutatós fogás akár ünnepi asztalra is.
TovábbFehérboros francia hagymaleves, brandyvel és sajtos croissanttal
A hagymaleves (Soupe a L’Oignon) a franciák nagy kedvence, világszerte híressé vált. Elkészítése egyszerű, olcsó, mégis fenséges. A hagyma édeskés ...
Tovább