Választott hozzávaló: Mogyoróhagyma

Görög húsgolyók recept

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (0 / 5)

Egy budapesti görög étteremben kóstoltam meg először ezt az étel. Valami másra vágytam, mint a jól megszokott gyros vagy görög ...

Tovább

Csípős-savanyú leves recept

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (4 / 5)

A csípős-savanyú leves olyan recept, mint a chili, minden családnak megvan a sajátja, és minden család úgy gondolja, hogy övék ...

Tovább

Almával és áfonyával töltött sertésszelet

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (4.3 / 5)

Hozzávalók Töltelék: 1 csésze almabor 1/2 csésze almaecetet 3/4 csésze barna cukor 1 nagy mogyoróhagyma 1 1/2 csésze kockára vágott alma 1/2 csésze szárított áfonya 1 ...

Tovább

Kínai csirke saláta recept

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (4.7 / 5)

Ez a kínai csirke saláta egy színes és ízletes módja annak, hogy egy kis maradék csirkét felhasználjunk. Kísérleteztem néhány különböző ...

Tovább

Bazsalikomos saláta öntet

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (3.7 / 5)

Egy kis extra bazsalikom nő a kertben? Itt egy gyors és egyszerű szósz.

Tovább

Articsóka krémleves

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (4.5 / 5)

Először egy szakácskönyvben találkoztam az articsókával, azelőtt még sosem ismertem a növényt és úgy gondoltam, ideje megismerkedni vele.

Tovább

Spárgás Risotto

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A spárgát nem használják sokan, minden háziasszony úgy gondolja, hogy az elit mag fogyasztja az éttermekben, pedig minden nagyobb szupermarketben ...

Tovább

Rákos mártogatós recept

Értékelés: (5 / 5)

Aki igazán különleges előétellel akar előállni, az nem hagyja ki ezt a mártogatóst.

Tovább

A Papa krumplisalátája

Értékelés: (5 / 5)

A krumplisaláta számos fajtája ismert, mindegy, hogy milyen, az íze akkor is fenséges lesz.

Tovább