Választott hozzávaló: Lilahagyma
Töltött paprika hidegen
Nyáron a nagy kánikulában ilyen hideg ételt is szoktam készíteni ebédre. Jó, ha nincs kedvünk főzni. :)
TovábbGazpacho HobbyChef módra
Spanyolországban Gazpacho néven, míg Portugáliában Gaspacho-ként ismert. Hideg paradicsomleves, főzés nélkül.
TovábbRántott csirkecomb petrezselymes újkrumplival
Rántott csirkecombot készítettem petrezselymes újkrumplival, sült répával, spárgával és lilahagymás-fokhagymás paradicsomsalátával.
TovábbHamburger pulykahússal
Mert az otthoni mindig finomabb! Egyszerű pulykahúsból készült hamburger a tavaszi-nyári sütögetésekhez.
TovábbExtrán magyaros pizza pompos tésztából
A feleségem kenyérlángost szeretett volna ebédre én viszont a pizzának örültem volna.Kompromisszumként megszületett ez a nagyon finom hibrid!
TovábbPupusas recept
Egyszerű a tészta összeállítása, a töltelék nem kevésbé, az elkészítésről és a sütésről már nem is szólva, ezért melegen ajánlom ...
TovábbGöngyölt csirkemell burgonya lepénnyel, zöldséggel
Egy könnyű ebédre ideális a következő göngyölt csirkemell recept. Tulajdonképpen bármilyen körettel készíthetjük.
TovábbTöltött rózsák
A TÜRELEM, RÓZSÁT TEREM! Szó szerint értendő, mert egy kis türelem árán, mutatós, rendkívül puha finomságokat készíthetünk ;)
TovábbPulykanyak pörkölt petrezselymes krumplival
Vettem az egyik ismerősömtől pulykanyakat, amit pörköltnek megcsináltam. Finom petrezselymes krumplit készítettem hozzá.
TovábbBaconba tekert töltött krumpli
Finomsággal töltöttem meg a krumplit és jó kis baconba tekertem. A tálalás után 10 perccel nyoma se maradt.
TovábbSült tarja és főtt tojás salátaágyon
A tarját megsütöttem, a tojást megfőztem, salátaágyon kínáltam.
Tovább