Választott hozzávaló: Libazsír
Vörösboros-tejfölös zúzapörkölt petrezselymes rizzsel
Szeretem a belsőségeket, zúzapörkölt ritkán készül, mert például a májhoz képest sokáig kell főzni.
TovábbVörösboros gombapaprikás tésztával
A hűtőmben volt néhány zöldség, amiből eredetileg lecsót akartam főzni, de a feleségem a paprika nagy részét elhasználta, így változtatnom ...
TovábbFácáncomb krumplipürével és mandarinnal
Fácáncombot készítettem krumplipürével és mandarinnal. Isteni finom lett! :)
TovábbChilis-vörösboros sólet parasztkolbásszal és tojással
Lehet, hogy a kóser konyha hívei ezt szentségtörésnek tartják, de én szeretem a csípős parasztkolbászt. Mivel csülök nem volt itthon, ...
TovábbFehérboros sült libacomb gyümölcsökkel és rizzsel
Márton napra készítettem, nagyon finom lett.
TovábbSült libamáj majonézes tojással salátaágyon
Vacsorára egy könnyűt és finomat hoztam össze. Megjegyzem, nem is maradtam éhes. :)
TovábbSült kacsacomb és libamáj zöldségekkel
Ezt csak úgy tudnám jellemezni, hogy az élvezetek halmozása. :)
TovábbBrandyben áztatott sült libamáj
Nem csak a máj boros, hanem az ára is, viszont nagyon finom, fejedelmi étel. Lilahagymával és fehér kenyérrel ettem.
TovábbRészeges csirkecomb
A megszokott sült csirkecombnak nagyon finom zamatot ad a bor. A hús ízletes és porhanyós lesz.
TovábbHurka és kolbász baconos krumplival
A jó kis disznótoros, de szeretem is azt. A hurka és a kolbász mellé baconos krumplikat sütöttem. Ha tudnátok, milyen ...
TovábbFehérboros hurka és kolbász savanyú káposztával
A hurkát és a kolbászt fehérborral locsoltam és baconos-hagymás krumplival, valamint savanyított káposztával együtt sütöttem meg.
Tovább