Választott hozzávaló: Kagyló
Kagyló fokhagymás módra
Úgy döntöttünk, hogy a kagylót fokhagymásan készítjük el. Nem hibáztunk, mert nagyon finom lett.
TovábbFehérboros kagyló recept
A kagylót citromosan elkészítettük, fehérborral megbolondítottuk. Finom volt, minden elfogyott.
TovábbPikáns rizzsel töltött kagyló
A kagylót hagymás-rizses megtöltöttük, pikánsan fűszereztük. A végeredmény nekünk nagyon ízlett!
TovábbRizottó tengerész módra
Ezt a receptet olcsónak egyáltalán nem mondanám, sőt kifejezetten drága, viszont különleges, ami egy randinál még talán előny is.
TovábbTőkehal kagylóval
Még maradt a fagyasztómban kagyló, ezért úgy döntöttem, hogy valami nagyon spéci ételt rakok le az asztalra. Ez lett.
TovábbKagylós-almaboros tőkehal
Jó drága volt a kagyló, de hát nem eszünk ilyet mindennap. Ennek ellenére nagyon finom és ha tehetjük, legalább egyszer ...
TovábbHalleves kagylóval
Ismét egy specialitás, ami az ízletes hallét ötvözi a finom kagylóval. Aki szereti az utóbbit, az szerintem legalább egyszer kipróbálhatja.
TovábbSantenderi halászlé
Santender városa Spanyolország északi részében helyezkedik el. A halászlé teljes mértékben különbözik a jó kis magyarostól, de aki szereti a ...
Tovább