Választott hozzávaló: Ételízesítő
Részeges csirkecomb
A megszokott sült csirkecombnak nagyon finom zamatot ad a bor. A hús ízletes és porhanyós lesz.
TovábbGombás kolbászos burgonyaleves
Levest szerettem volna főzni de nem tudtam eldönteni milyen legyen. Hát ez lett belőle! Amolyan gomba és krumplileves hibrid.
TovábbMesy féle Töltött káposzta
Karácsonyra csináltuk, nagyon finom. Általában ünnepekre mindig ezzel várjuk a vendégeket.
TovábbTöltött dagadó egyszerűen
Amikor nem szeretnénk nagyon sokat pepecselni a töltelékkel, akkor ezt az egyszerű változatát érdemes elkészíteni a töltött dagadónak.
TovábbZöldséges burgonyagombóc leves
A leves nálunk nagy kedvenc, ezért most elkezdtem bővíteni a repertoárt, na nem mintha ebben a hűvös időben rossz időzítés ...
TovábbAlföldi húsgombóc leves
Egyszer készítettem darált húsból levest, ami annyira ízlett, hogy arra gondoltam elkezdek új variánsokat kipróbálni, sőt egy-egy saját verzió is ...
TovábbFehér bableveles
Kiadós és tartalmas leves, akár több napra is jóllakatva a családot! Szeretjük így többször kerül elkészítésre. A babot pár órával ...
TovábbBolognai zabkorpa palacsintából
Ezt akkor találtam ki mikor elkezdtem diétázni és tésztát akartam enni. Sűrűn készítem.
TovábbCsontleves grízgaluskával
Ez a leves nem húsból, hanem húsos csontból készült. Nagyon finom volt, s a hozzávaló nem 1400 Ft volt kilónként, ...
TovábbFűszeres cukkinikrémleves
Nem kell bonyolult dologra gondolnunk egy családi ebédnél vagy vacsoránál. Én mostanában áttértem a könnyű és gyorsan elkészíthető receptekre.
TovábbRizses gombaleves
A legutóbbi gombalevest úgy készítettük el, hogy tettünk bele rizst is. Nem volt rossz ötlet.
TovábbMézes burgonyapaprikás
A következő recept nagyon ötletes, tulajdonképpen bármikor készíthetjük. Finom pikáns íze miatt, mindenki azonnal megszereti.
Tovább