Választott hozzávaló: Ételízesítő

Cukkinis lecsó kolbásszal és tojással

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egyik kedvenc lecsóm a saját termelésű chilivel. Piacon is beszerezhető néha, de csak az tegye bele, aki valóban szereti és ...

Tovább

Gombás tészta olívabogyóval és chilivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bár nagyon szeretem a sajtot, ezúttal ez kimaradt. (Őszintén mondva, elfeledkeztem róla, de így is finom volt.) A tésztát felteszem ...

Tovább

Csirkeaprólék leves krumpligombóccal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy finom tyúkhúslevest finom krumpligombóccal?

Tovább

Gombás tészta reszelt sajttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Szeretem az olaszos tésztákat, de ennek a receptnek a királynője a speciális chili, a saját termesztésű Rare Ubatuba Cambuci Pepper, ...

Tovább

Vörösboros birkapörkölt sós krumplival

Fogás:
Értékelés: (4 / 5)

Bár a birkapörkölt bográcsban főzve az igazi, azért így is élvezhető ez az étel.

Tovább

Csőben sült tejfölös-sajtos-baconös karfiol

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Erre a finomságra már nagyon vágytam, most végre elkészítettem.

Tovább

Káposztafőzelék Gizitől

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Hasonlóan készítem mint a kelkáposzta főzeléket, csak éppen fejes káposztából.

Tovább

Tojásos cukkinipörkölt

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Egy nagyon egyszerű étel, melyet nyáron a saját termésű cukkiniből szívesen készítek.

Tovább

Török pizza, azaz Pide

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Imádom a pizzát, mivel most diétázok, ezért ma megalkottam a lightos változatát is.

Tovább

Palóc gulyás

Értékelés: (3.8 / 5)

Valahogy kimaradt az életemből ez a leves és nemrég, amikor újdonságra vágytam, már napok óta szemeztem vele, mert sok helyen ...

Tovább

Tejfölös sárgaborsó leves kaporral, sonkával

Fogás: , Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Egy jó levesnek nehéz ellenállni, így már csak azt kellett kitalálni, milyen variáció készüljön. Sárgaborsó régen volt, így rá esett ...

Tovább

Snidlinges krémsajtos töltött borda „Hercegnő” burgonyával

Értékelés: (4.3 / 5)

Gyorsan elkészíthető, finom és mutatós fogás akár ünnepi asztalra is.

Tovább