Választott hozzávaló: Ecetes uborka
Vörösboros gombás marhaszelet vadas- és sütőtökszósszal
Vörösboros gombás marhaszeletet készítettem fokhagymás, vajas krumplipürével, amit vadas- és sütőtökszósszal bolondítottam.
TovábbHóstyai borda recept
Aki a lecsót szereti annak ezt az ételt ajánlom elkészítésre. Rizzsel és sült burgonyával tálalom.
TovábbPerzsa uborkás-mentás joghurtleves
Kiváló kánikulában, s nosztalgiázás az Iránban eltöltött éveimre. Ott a 40 ºC-fok körüli hőségben gyakran fogyasztottuk.
TovábbVodkás-kapros-joghurtos uborkaleves
Finom joghurtos uborkalevest készítettem egy kis vodka felhasználásával. Pöpec lett! Igazi kánikulai étel.
TovábbGazpacho HobbyChef módra
Spanyolországban Gazpacho néven, míg Portugáliában Gaspacho-ként ismert. Hideg paradicsomleves, főzés nélkül.
TovábbVörösboros sertéspörkölt nokedlivel és lecsóval
Sertéspörköltet készítettem vörösborosan, nokedlivel és egy kis lecsós raguval.
TovábbEcetes kékkagyló recept
Érkezzen egy kis különlegesség is. A kékkagyló az Atlanti-óceán északi részén és Japán partjainál honos, vitaminokban és fehérjékben gazdag étel.
TovábbBaconös sertéshús sült krumplival, ecetes uborkával
A következő fogásom, lehet nem valami egészséges, de az ember megengedhet néha magának egy kis dőzsölést.
TovábbJoghurtos-uborkás sült hal
Ezt a receptet egy vidéki vendégházban volt alkalmam elsőnek megkóstolni.
Tovább