Választott hozzávaló: Bor
Tiramisu Gordon Ramsay-től
Gordon tiramisuja úgy készül, hogy a mascarpone-ba némi bor is kerül, melytől igazán különleges lesz az íze.
TovábbFehérboros cukkini krémleves tojással, lazac szeletekkel
Még mindig cukkini! Ezúttal ezt a levest egy kis fehérborral bolondítjuk meg.
TovábbVörösboros baconös krumplis tészta csalamádéval
Hátha valaki még nem ismeri ezt az ételt (grenadirmars=krumplis kocka). Bár a korombeliek gyakran találkoztak vele a menzán, a katonaságnál, ...
TovábbLibacomb sült gyümölcsökkel és sütőtökös krumplipürével
Mert libát nem csak Márton napkor lehet enni.
TovábbVörösboros sertéspörkölt knédlivel, serpenyős sült tökkel és répával
Vörösboros sertéspörkölt knédlivel, serpenyős sült tökkel és répával. Kicsit más, új körettel.
TovábbFehérboros sárgadinnye leves kefirrel, fagylalttal
Ízlés dolga, hogy valaki hideg levesnek, vagy desszertnek fogyasztja.
TovábbVörösboros gombapörkölt
Ez az étel önmagában - persze körítéssel - is finom, de én most különböző ételekhez fogom felhasználni.
TovábbSonkás tortellini vörösboros gombapörkölttel
Még egy ételhez használtam fel a vörösboros gombapörköltet. Szerintem nagyon kreatív és nagyon finom.
TovábbSajtleves zöld spárgával, fehérborral
Ez a könnyű és krémes leves gyorsan meg van. Ha szeretjük a spárgát, akkor nekünk való!
TovábbBorhab recept
Kóstoltuk már a borhabot? Francia finomságról van szó, nagyon sok desszert kísérőnek tudjuk használni.
Tovább