Sajttal töltött virsli

2012-05-22
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 20 perc
  • Főzési/Sütési idő: 5 perc
  • Elkészítés: 25 perc

Ha a 90 napos fogyókúrát követjük vagy csak gyorsan és egyszerűen szeretnénk finomat enni, akkor a sajttal töltött virsli jó választás.

Ezeket szerezd be:

  • 6 szál Virsli
  • 5 dkg Trappista sajt
  • 1 kávéskanál Olaj
  • 3 db Paradicsom
  • Fél kígyóuborka
  • Bors
  • Bazsalikom

1. lépés

A zöldségeket felvágjuk szeletekre vagy kockákra, majd megfűszerezhetjük, amivel csak szeretnénk. Én általában kicsit megsózom, néha egy kis bors, pirospaprika vagy ha olaszos kedvemben vagyok, akkor oregánó, bazsalikom.

2. lépés

Nehéz dolgunk nincs, mindössze a virslit hosszában felvágjuk és a vékonyra vágott sajtszeleteket beletesszük, majd kevés olajon megsütjük. Nem kell sokáig, csak épphogy megpirítjuk a virsli szélét.

Ha kész a virsli, akkor zöldségekkel már ehetjük is.

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(1 / 5)

1 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

4 752 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Csirkés cukkinifasírt

  • Kacsamell vele sült újkrumplival, répával és párolt rizzsel

  • Berlini sertéscsülök

  • Főtt füstölt csülök

  • Zöldborsós pulykamell falatok paradicsommal

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    469 kcal
  • Összes Zsír

    32,9 g
  • Koleszterin

    156 mg
  • Szénhidrát

    14,7 g
  • Cukor

    7 g
  • Fehérje

    29,4 g