Fahéjas forró csoki

2012-12-10
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 10 perc
  • Elkészítés: 15 perc

Eljött a finom meleg italok időszaka. Csak ezért szeretem a decembert. A hóesést nincs is jobb, mint az ablakból nézni egy bögre forró csokival.

Ezeket szerezd be:

  • 1 bögre tört tejcsokoládé
  • 1 bögre tört étcsokoládé
  • 4 dl tej
  • 1 dl tejszín
  • 2 kk fahéj
  • csipet só
  • tejszínhab és fahéj a tetejére

A hozzávalókat tegyük egy lábasba, majd melegítsük addig, ameddig minden szépen felolvad. Egy habverő segítségével keverjük habosra egy kicsit. Töltsük bögrékbe, majd a tetejére fújjunk tejszínhabot és szórjuk meg fahéjjal.

Egyik hobbim a főzés, szeretek új dolgokat kitalálni és kísérletezni a finomságokkal.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 6
Értékeld a receptet!

6 személy értékelt

2 142 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Mogyorókrémes forró csokoládé

  • Grog brandyvel

  • Vajbor recept

  • Instant forró csoki

  • Borsmentás forró csokoládé

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    262 kcal
  • Zsír

    12.9g
  • Szénhidrát

    27.4g
  • Fehérje

    8.4g