Édesburgonya chips édes chilivel

2014-02-18
  • Hány főre: 1
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 10 perc
  • Elkészítés: 20 perc

Valami ropogtatni valót akartam enni és a tv-ben pont egy chips reklámot láttam. Boltba nem akartam lemenni, így saját kézbe vettem az irányítást.

Ezeket szerezd be:

  • 2 db édeskrumpli
  • só (ízlés szerint)
  • őrölt fekete bors (ízlés szerint)
  • őrölt pirospaprika (ízlés szerint)
  • olívaolaj
  • édes chiliszósz (ízlés szerint)

1. Lépés

A krumplikat megpucolom, vékony szeletekre vágom.

2. Lépés

Sózom, borsozom, megszórom pirospaprikával, majd egy serpenyőben olívaolajon mindkét oldalukon megsütöm.

3. Lépés

Tálaláskor locsolok rá édes chiliszószt.

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

2 245 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Popcorn nasi Halloweenra

  • Sült gesztenye

  • Burgonya chips

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    252 kcal
  • Zsír

    14,6 g
  • Koleszterin

    0 mg
  • Szénhidrát

    30,8 g
  • Cukor

    1,1 g
  • Fehérje

    2,2 g