Választott hozzávaló: Szalonna

Könnyed sajtsaláta recept

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (3.5 / 5)

Ha bulira, vagy megvendégelésre készülünk, akkor elengedhetetlen egy finom saláta recept. Én mindig ezzel könnyítem meg a dolgomat.

Tovább

Krumplival töltött paprika

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (4.7 / 5)

Egy régi szakácskönyvben leltem rá ennek a receptnek az alapjára, amit azóta sokat variáltam, de mostanra megszületett a tökéletes, amit ...

Tovább

Kukorica krémleves

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Mostanában elég sok krémlevest csinálok, sokkal jobban csúsznak ezek a tejszínes levesek, mint bármelyik másik és ráadásul laktató is.

Tovább

Részeges resztelt máj

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A máj az egyik kedvenc ételem, ha nem akarok sokat vacakolni egyéb hús elkészítésével, ráadásul rengeteg fontos tápanyag van benne. ...

Tovább

Túrós csusza recept

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A túrós csusza nem tartozik a bonyolult ételek közé, amit fáradságos órák múlva tudunk a szánkba lapátolni. Egyszerű és még ...

Tovább

Vörösboros sült pulykacomb

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A következő receptet inkább haladó háziasszonyoknak ajánljuk, de kezdők is nyugodtan megbirkózhatnak vele, ha szeretik a kihívásokat.

Tovább

Zúzapörkölt recept

Fogás:
Értékelés: (4.9 / 5)

Nem sokan szeretik a zúzapörköltöt, én mindenesetre imádom.

Tovább

Cigánypecsenye recept

Fogás:
Értékelés: (4 / 5)

Ha jó tartalmas vacsorát szeretnék a családnak, akkor ezzel az étellel garantáltan jól laknak, úgy hogy mind a tíz ujjukat ...

Tovább

Baconos peszto tészta

Fogás:
Értékelés: (3.7 / 5)

Olasz ételkülönlegesség, amihez nem kell más csak egy kis előkészített peszto.

Tovább

Zöldbableves füstölt szalonnával

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Szeretem, amikor beküldtök nekünk receptet, mert új konyhát ismerhetek meg.

Tovább

Rakott cheddar sajtos zöldbab

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egészen egyszerű dolgunk van ezzel a recepttel, ha nem akarunk sokat vacakolni a főzéssel.

Tovább

Káposztás sztrapacska

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (4.3 / 5)

Ti tudjátok, hogy mi az a sztrapacska?

Tovább