Választott hozzávaló: Mustár

Rizses gombaleves

Értékelés: (5 / 5)

A legutóbbi gombalevest úgy készítettük el, hogy tettünk bele rizst is. Nem volt rossz ötlet.

Tovább

Padlizsánkrém recept

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Reggelente friss pirítósra kenve, vagy hideg vacsoraként is kiváló.

Tovább

Majonézes burgonyasaláta

Fogás:
Értékelés: (4.4 / 5)

A majonézes burgonyasaláta az egyik kedvencem, szintén sokféleképpen készíthető.

Tovább

Ízletes tésztasaláta

Értékelés: (3.7 / 5)

Amikor még 90 napoztunk, szénhidrát napra készítettük ezt az ízletes tésztasalátát. Viszonylag gyorsan és egyszerűen tudtuk elkészíteni az ebédet.

Tovább

Virsli múmiák

Értékelés: (3.8 / 5)

Nemcsak külföldön, de nálunk is egyre népszerűbbek a Halloween-i bulik, nálunk is szoktak jelmezbálokat tartani. Ha partira készülünk, akkor ez ...

Tovább

Kefires virslisaláta

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A következő receptet bátran ajánlom fogyókúrázóknak, mert nagyon finom, laktató és nincsen benne sok kalória.

Tovább

Burgonyás falatok

Értékelés: (5 / 5)

Amikor vendégeket várunk, akkor mindig készülünk valami érdekes, apró falatkával. Ez egy kis egyszerű finomság, ami meghozza az étvágyat a ...

Tovább

Kukoricasaláta

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (4 / 5)

A másik nagy kedvenc a krumplisaláta és a franciasaláta mellett, a kukoricasaláta. Gyors, könnyű, egyszerű és nagyon finom.

Tovább

Franciasaláta recept

Fogás:
Értékelés: (2.8 / 5)

Régi könnyű és szeretett recept, amit anyukámtól tanultam. Nem nagy ördöngösség, én pikk-pakk elkészítem.

Tovább

Ropogós csirkecombok

Fogás:
Értékelés: (0 / 5)

Ha mindig a szokásos paníros rántott húsokat készítjük, akkor egy idő után megunhatjuk őket, de ha kicsit felturbózzuk akkor nem ...

Tovább

Olasz töltött tojások

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Következő receptünk előételnek és svédasztalos menühöz vendégvárásra kiváló.

Tovább

Cézár saláta öntet

Fogás:
Értékelés: (4.6 / 5)

Ha még mindig saláta és grillezési imádatban lebegünk, akkor ne habozzunk elkészíteni a következő öntet receptet.

Tovább