Választott hozzávaló: Majoranna
Resztelt csirkemáj petrezselymes krumplival
Olcsó, gyorsan elkészül, és finom. A burgonyát héjában megfőzöm, majd felvágom, sózom, borsozom.
TovábbKáposztaágyon sült csirkecombok
Párolt káposztát szerettem volna a hús mellé, de nem volt otthon csak savanyú káposzta, gondoltam egyet és ez lett belőle. ...
TovábbRatatouille pâtes
Azaz Francia lecsó tésztával. A lecsó minden változatát szeretem, így a franciát is.
TovábbSoproni sült oldalas
Érdemes elkészíteni, mert nagyon finom, szaftos étel. Igazi férfiaknak való! A húst megmosom, kisebb darabokra szelem. Sózom, borsozom, fűszerkeveréket teszek ...
TovábbVörösboros-gombás szarvasragu zsemlegombóccal
A vad ételek elkészítése mindig is az én reszortom volt, ezért ismét örömmel vállaltam el ezt a remek finomságot. A ...
TovábbVörösboros resztelt borjúmáj
Rég volt már máj, már nagyon megkívántam, ezért vörösboros resztelt borjúmájat készítettem jó kis sós krumplival.
TovábbTöltött karalábé tejfölösen és sajtosan
Imádom a töltött karalábét! Nem a 10 perc alatt elkészítem ételek között van, de megéri a fáradtságot.
TovábbDarált hússal töltött gomba paradicsomszószban
Töltött gomba másképp. Miután több töltött gombát is feltettem, valami újat akartam kreálni. Remélem sikerült. Nekem nagyon ízlett!
TovábbCevapcici grillezett zöldségekkel
A balkáni háború előtt minden évben az Adria mellett nyaraltunk. Ott többnyire háromféle húsból (sertés, marha, birka) készítik, s faszénes ...
Tovább