Választott hozzávaló: Habtejszín

Jóság szelet

Értékelés: (3 / 5)

A leveles tészta kedvelőknek egy habos, meggyes finomság

Tovább

Habcsók torta

Értékelés: (5 / 5)

A megmaradt habkarikákat hasznosítottam és feldolgoztam. Igazán jó kis recept lett belőle! Ideális akár születésnapra, akár évfordulóra is.

Tovább

Baileys krémlikőr házilag

Értékelés: (4.6 / 5)

Az ital elkészítése egyáltalán nem időigényes, érdemes az ünnepek alkalmával elkészíteni.

Tovább

Narancs torta

Értékelés: (5 / 5)

Ezt a finom tortát karácsonyra készítettem, de bármilyen alkalomra megfelel. Nagyon finom, ezért próbáljátok ki!

Tovább

Somlói kocka recept

Értékelés: (5 / 5)

Megláttam, és megsütöttem :) Izgalmas variáns a mindenki által szeretett somlói galuska mellett.

Tovább

Rigó Jancsi – gluténmentes

Értékelés: (5 / 5)

A Rigó Jancsi egy sokak által kedvelt édesség, de még sem készítünk olyan sokszor, mert azt gondoljuk, hogy nehéz elkészíteni. ...

Tovább

Cappuccino fagylalt

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (4.2 / 5)

A kávénál még finomabb a cappuccino, mikor milyen kedvem van. Ezúttal, készítsünk belőle fagylaltot!

Tovább

Vaníliás sajttorta

Értékelés: (5 / 5)

A következő sajttorta receptet, akár alap receptként is használhatjuk. A tetejére készíthetünk gyümölcszselét, leönthetjük gyümölcsszósszal, de csokoládéval is kiváló.

Tovább

Gyümölcsös piskótatekercs

Értékelés: (5 / 5)

Kora nyári gyümölcsökből kiváló piskótatekercset készíthetünk. A hab nagyon finom és könnyű benne. Tartalmasabb leves mellé is kínálható. Egyszerre sok ...

Tovább

Eperkrémleves

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Eperszezonra készüljünk egy finom levessel. Jól behűtve az igazi.

Tovább

Karamell mártás

Értékelés: (4.3 / 5)

Sütemények, torták, piték kiegészítése lehet a következő finom karamell mártás. A tányért is díszítsük bátran vele!

Tovább

Banános-karamellás pite

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Jamie Oliver az egyik kedvenc szakács műsorvezetőm. Imádom a műsorait, mert mindig kitalál valami klassz ötletet teljesen alap összetevőkből. A ...

Tovább