Választott hozzávaló: Fahéj

Aszalt szilvával töltött csirkemell Marcsitól

Értékelés: (4.5 / 5)

Finom és gyors vacsoraötlet, ami könnyen elkészíthető.

Tovább

Fehérboros-tejszínes szőlőkrémleves pekándióval

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Itt az ősz, s vele a szőlő. Főzzünk egy finom szőlőkrémlevest!

Tovább

Sütőtökös kuglóf

Értékelés: (5 / 5)

Itt van az ősz, itt van újra... Ezért egy finom sütőtökös kuglófot készítettem.

Tovább

Máglyarakás recept

Értékelés: (4 / 5)

A máglyarakás egy klasszikus édesség a családunkban, amit nagyon egyszerű elkészíteni és nálunk mindenki szereti.

Tovább

Sokgyümölcsös muffin

Értékelés: (5 / 5)

Áfonya, vörös áfonya, mazsola és sárgabarack egy alacsony zsírtartalmú reggeli muffinban.

Tovább

Vodkával flambírozott banán vanília fagylalttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez a legjobb a flambírozáshoz. Vodka is volt. Hát akkor rajta!

Tovább

Vaníliás-fahéjas chia puding

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Mostanában nagyon rá vagyok kattanva a chia pudingra, szerintem nagyon finom és nem mellesleg egészséges is. Keverjük össze a tejet, ...

Tovább

Szupergyors banán fagylalt

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Szupergyors, szuperkönnyű, szuperfinom fagylalt recept, ami nem lesz darabos, hanem krémes. Vágjuk karikákra a banánt, majd tegyük be legalább egy ...

Tovább

Almaszósz Gizitől

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Sült és főtt húsok mellé szívesen készítek almaszószt.

Tovább

Zabpelyhes palacsinta karamellizált almával

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Túrós palacsinta, lekváros palacsinta, mogyorókrémes palacsinta., sőt még a zabpelyhes palacsinta is a kedvenceim közé tartozik.

Tovább

Mákos piskótarolád almás krémmel

Értékelés: (5 / 5)

A piskótatésztába most kevertem két evőkanál mákot, a mascarponekrémbe pedig került némi karamellizált alma is. Így a vasárnapi sütemény nem ...

Tovább

Körtés szelet Gizitől

Értékelés: (5 / 5)

Ez a sütemény egy egyszerű kevert tészta, melynek a tetejére cikkekre vágott körte került. Ízlés szerint a körtét lecserélhetjük pl. ...

Tovább